top of page
Carolien De Graeve.jpg

Carolien De Graeve

Carolien De Graeve behaalde in 1995 haar diploma van arts aan de KU Leuven.​

Tijdens haar specialisatie tot oogarts, ging ze een jaar naar Parijs (Fondation Adolphe de Rothschild) waar ze opgeleid werd door Prof Aron Rosa, een pioneer in de lasertoepassingen.​

Mijn verhaal

Na haar specialisatie bekwaamde ze zich verder in de refractieve chirurgie (laserbehandelingen) bij Dr. Vryghem in Brussel en volgde ze nog opleidingen refractieve chirurgie in Berlijn en Frankfurt.​

Recent werd ze vennoot van de Laser Vision Clinic in Deurne, het grootste ooglaser centrum van België.

Ze bekwaamde zich daarnaast als kinderoogarts op de dienst pediatrische oftalmologie aan het UZ Brussel.​

Afspraak bij Dr De Graeve

U kan hier een afspraak boeken voor een laser screening onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt kort nagekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een laser behandeling. U krijgt meteen van ons een antwoord of laser mogelijk is of niet. We bezorgen u nadien een informatiebrochure.

In een tweede tijd kan een uitgebreid laser vooronderzoek volgen waarin we veel uitgebreidere testen doen. Het is pas tijdens de tweede afspraak dat we dieper kunnen ingaan op de specifieke voor- en nadelen van de aanbevolen behandelingstechniek en het is ook dan dat de praktische uitleg wordt gegeven. Voor dit tweede onderzoek moet u de contactlenzen 2 weken uitlaten en met een chauffeur komen.

U kan hier een afspraak boeken voor een oogonderzoek bij kinderen.

Bij kleine kinderen loopt het oogonderzoek anders dan bij schoolgaande kinderen. Wij hebben aangepast materiaal en onderzoeksmethoden om kinderen van jongs af aan te kunnen onderzoeken.

Er kunnen geen gewone afspraken online geboekt worden bij Dr. De Graeve.

bottom of page